Annons

Med konstnärsådra och känslosam blick

Lisa TEO Johnsson, dubbelt aktuell med utställning på Landskrona bibliotek samt under Kulturnatten i Tranchellska huset.

– Min höst har varit intensiv och en av höjdpunkterna är utan tvekan Kulturnatten. Sen barnsben har jag varit ute på Kulturnatten årligen och att nu själv då få ställa ut denna kväll och bidra till andras njutning är en dröm som går i uppfyllelse, säger Lisa TEO Johnsson som kommer att vara på plats i Tranchelllska husets paradvåning.

Lisa Johnssons konst finns även att beskåda under hela oktober på Landskrona stadsbibliotek.
– Tidigare under hösten har jag ställt ut på Galleri Lilla Paris och Galler JiL i Borstahusen, säger hon som har en oomtvistlig talang.
– Detta är så spännande och jag älskar varje sekund av det. Tänk att jag får göra det jag älskar och så njuter andra också av det. Helt underbart, avslutar Lisa TEO Johnsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser