Annons

Live på Kulturnatten

Marina Gisela & Amber Band kan du se live på Galleri Direkt, dvs på Landskrona Direkts redaktion under Kulturnatten.
Foto: Freddy Billqvist.

Det är med stor glädje vi under kvällens kulturnatt kan presentera Marina Gisela & Amber Band uppe på redaktionen på Gamla Kyrkogatan 21. Det blir klassisk countrymusik som för tankarna till Tennessee. Senast de stod på scen var i Dalby förra helgen då de växellirade med inga mindre än Weeping Willows. Spelningen börjar cirka 19.30.

Annons
 

Vid mikrofonen står Marina Gisela och hon backas upp av rutinerade Amber Band. Många fick upp ögonen, eller rättare sagt öronen, när den bländande sångerskan gjorde sig ett namn med sin tidigare grupp Cheatin ‘Hearts. Efter att ha tagit en paus från musiken i flera år återvänder hon nu till scenen och gör strålande klassisk countrymusik.

Amber Band består av Jonas Bylund på bas, Johan Ek på gitarr, Anders Levén på trummor, och Sophia Björk på körsång och gitarr. Musikerna har tidigare spelat i bland annat i Jake & The Spitfires, The Trampolines, The Daffodils, Lone Sharks & Cheatin´Hearts.
– Det ska bli jättekul att spela uppe på Galleri Direkt. Det blir en annorlunda spelning, säger Jonas Bylund, vars fantastiska foto fyller väggarna i galleriet.

Noterbart är att bandet släpper sin debutskiva, Fly Away, den 22 oktober.
– Vi har faktiskt med oss ett gäng album redan under kulturnatten, avslutar Jonas Bylund.

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser