Ohlssons på väg till 45 000 nya adresser

Ohlssons renhållningschaufför tömmer fyrfackskärl med fyrfacksbilen. Koncernen sysselsätter ca 600 anställda, omsätter omkring 1 miljard och verkar främst i södra Sverige samt Stockholm/Mälardalen. Foto: Ohlsons.
Ohlssons renhållningschaufför tömmer fyrfackskärl. Den Landskronabaserade koncernen sysselsätter ca 600 anställda, omsätter omkring 1 miljard och verkar främst i södra Sverige samt Stockholm/Mälardalen.
Foto: Ohlsons.

Vi noterar att Landskronabaserade Ohlssons AB växer i Halland.

Ohlssons har lång erfarenhet av insamling av hushållsavfall och har idag renhållningsuppdrag i ett 30-tal kommuner runtom i Sverige. Idag meddelar företaget att man gjort klart med renhållningsuppdrag i två nya städer.

Från och med oktober är Ohlssons AB ny entreprenör för hämtning av hushållsavfall i Varberg och Falkenberg på uppdrag av det kommunala bolaget Vivab. Det handlar om sammanlagt 45 000 adresser.

Till arkivet