Vad gör Timmie på Gräsrännans fyr?

Hur har Timmie Wallin hamnat på Gräsrännans fyr och hur ska han komma där ifrån? På söndag får vi svaret i en den nya fiskekanalen Fishing Öresund på Youtube.
Hur har Timmie Wallin hamnat på Gräsrännans fyr och hur ska han komma där ifrån?
På söndag får vi svaret i en den nya fiskekanalen Fishing Öresund på Youtube. Foto: Ur avsnitt 1 av Fishing Öresund.

På söndag klockan 12.00 är det premiär för Fishing Öresund, en ny fiskekanal på Youtube med fokus på fisket i och runt Landskrona och Öresund.

Följ med Timmie Wallin och Peter Hartford på unikt havsfiske med många napp, fina fisketips, spännande fiskeprylar, mycket humor och god mat.
I första avsnittet som heter ”Plan B” får vi följa med ut på sundet för att fiska rödspätta. Utan att spoila för mycket så nappar en del andra plattfiskar så entusiasterna ställer om och bestämmer sig för att fiska torsk.

Ett praktexemplar till torsk tas sedan med till Landskrona Citadell där den välkände kocken Poul W Lorenzen tillreder en delikat måltid åt trion.

– Upplägget med att vi kommer med tips och fiskar samt avslutar med att en kock lagar något gott av fångsten kommer återkomma i programmen. Vår målsättning är att komma med ett nytt avsnitt i månaden av Fishing Öresund, säger Timmie Wallin.

Men vad gör han på Gräsrännans fyr?
–  Gå redan nu in och ställ in påminnelse för första avsnittet så får du veta på söndag, avslutar Timmie Wallin med ett brett leende.

https://www.youtube.com/channel/UC8t-NR6tdrRHfCxO5a6C8Cw

 

Till arkivet