Sunny Taylors Idoläventyr fortsätter

Sunny Taylor från onsdagens "Sista chanen" i Idol. Foto:  TV4/Emma Larusdottir.
Sunny Taylor från onsdagens ”Sista chanen” i Idol. Foto:  TV4/Emma Larusdottir.

Vi noterar att Sunny Taylor, 20 år från Billeberga vann gårdagskvällens ”Sista chansen” i Idol efter att ha duellerat mot Ella Öberg, 23 år från Stockholm. Sunny Taylor tar sig därmed in tävlingen och kommer sjunga i kvalet redan ikväll.

Sunny Taylor är före detta sångelev hos Annette Kumerle Lindwall i Landskrona vars egen dotter, Rosanna Kumerle, slog nock på TV-publiken vid sin audition men av någon märklig anledning hamnade i onåd hos juryn.

Här kan du se Sunny Taylor sjunga Earned It av The Weeknd i sista chansen och här hittar du gårdagens starka framträdande när hon sjöng Lately av Stevie Wonder.

Skärmdump från TV4.se
Till arkivet