Annons

Burgare, bärs och bra band

I samband med att Team Mugwort´s Barbecue tävlade i Grill-SM i Landskrona berättade Johan Kullberg för Poul W Lorenzen att han tyckte att staden har ett bra läge för en etablering och att det kan vara på gång om ett års tid.

Ett burgar-hak i bokstavligt talat världsklass är på gång att etablera sig i Landskrona.

Annons
 

Burgare, bärs och liveband, denna kombination hoppas Johan Kullberg från grillmeckat Mugworts BBQ Schack i Gråbo kunna bidra med även i Landskrona.

Till ett industriområde i Gråbo, en bit utanför Göteborg vallfärdar många för att besöka Mugworts BBQ Schack. Ställets såser har rent av korats till Europas bästa i genren. Sedan en tid tillbaka har grundaren Johan Kullberg haft blickarna på Landskrona.

I samband med Grill-SM på citadellområdet avslöjade Johan Kullberg för Landskrona Direkts filmteam, att en etablering kan vara på gång under 2022 alternativt 2023.
– Det ska vara ett skön verksamhet med bärs, bra band och gött häng. Helt opretentiöst, sa Johan Kullberg till Poul W Lorenzen.
– Det går under arbetsnamnet Docklands Crown.

Vad Landskrona Direkt erfar så ligger en etablering nära till hands alldeles intill Lundåkrahamnen.

Se Sven Pettersson och Poul W Lorenzens film där Johan Kullberg från Mugworts BBQ berättar om planerna att etablera en skön verksamhet i Landskrona.

På fredag kommer den tredje och sista filmen från Skånes Matfestival med Sven och Poul. Då får vi möta flera av utställarna.

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser