Eventstudenter på väg mot final i Stockholm

Wilma Johansson, Anna Norling, Hanna Mattsson och Frida Andersson ser med spänning fram emot fredagens final i tävlingen ”Studenthjulet”. Foto: Pressbild
Wilma Johansson, Anna Norling, Hanna Mattsson och Frida Andersson ser med spänning fram emot fredagens final i tävlingen ”Studenthjulet”.
Foto: Pressbild

Fyra studerande, Anna Norling, Frida Andersson, Hanna Mattsson och Wilma Johansson från eventkoordinatorutbildningen i Landskrona är vidare med sitt eventkoncept till finalen i tävlingen ”Studenthjulet” i Stockholm.

Studerande från hela Sverige har under september fått lämna in sina bästa bidrag för att nå finalen i tävlingen Studenthjulet. Tävlingen går ut på att komma på det bästa eventkonceptet för ett hybridmöte till företaget Dell Technologies.

Idag gick branschorganisationen SES, Sponsrings- och Eventsverige, ut med vilka de fem finalisterna blev. Från Landskrona Yrkeshögskola gick fyra studerande från eventkoordinatorutbildningen vidare till finalen i Stockholm den 24 september. Då kommer de inför en jury pitcha in sin idé och därmed få chansen att vinna årets Studenthjul.

De fyra studerande heter Anna Norling, Frida Andersson, Hanna Mattsson och Wilma Johansson och de går sin tredje termin på utbildningen.
– Det är en unik chans för de studerande på utbildningen att få visa på sin kunskap och kreativitet samtidigt som hela upplevelsebranschen tittar på. Jag är otroligt stolt över våra studerande och tacksam för att arbeta med en bransch som bjuder in de studerande till att tävla och utvecklas, säger Veronica Verica Vasic, rektor för vuxenutbildningen.

Vinnande laget kommer att koras den 24 september.

Till arkivet