Annons

Almadjed och Olsson tillbaka i truppen mot Sundsvall

I skrivande stund sitter BoIS A-trupp på en buss på väg upp i Sverige. Slutdestinationen på lördagen är Sundsvall och toppmatch i Superettan. Med på bussen är bland annat Sumar Almadjed och Linus Olsson vilka är tillbaka efter skador.

Annons
 

På lördagen väntar en spännande fotbollsdrabbning på NP3 Arena i Sundsvall. BoIS kommer dit med en seger i ryggen och förhoppningen att det ska bli en bra match är stor.
– Det blir säkert en tuff match. GIF Sundsvall är ett av de lagens som tippades ligga i toppen av serien när den är slut. Men vi vet vad vi kan. Jag hoppas att vi kan upprepa det som hände i våras då vi besegrade dom på IP med 2-0, säger BoIS tränare Billy Magnusson.

Vilka är det då som ska fixa den där trepoängaren.
– Det som skiljer från förra matchen är att Sumar Almadjed, Linus Olsson och Hampus Ferhm är tillbaka. Å andra sidan saknar vi avstängde Jacob Blixt samt Filip Olsson och Viktor Ekblom vilka båda har känningar i ljumskarna.

Vilka som är med från start varken kan eller vill Billy Magnusson går ut med.
– Vi ska ju inte göra jobbet år Sundsvall. Men även om jag velat så kan jag inte ge någon startelva eftersom jag inte har den klar. På vägen upp stannar vi i Söderhamn där vi checkar in på hotell. Vi har också då ett sista träningspass och innan det är klart så är jag inte helt klar.

Matchen börjar klockan 17.00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser