Vila i frid Ove

Ove Malmgren har sett fotboll på Landskrona IP sedan 1934. Det är inte många hemmamatcher han missat. Pandemin har tvingat honom att följa BoIS matcher vi TV.n men idag kunde han äntligen få se sitt favoritlag på plats igen.
Ove Malmgren har sett fotboll på Landskrona IP sedan 1934. Det är inte många hemmamatcher han missat. Pandemin tvingade honom att följa BoIS matcher via TV.n men i somras var han åter tillbaka och kunde följa sitt kära Landskrona BoIS.

Det kommer att finnas en mycket tom stol på Landskrona IP imorgon när Landskrona BoIS tar emot GAIS. Igår gick meste BoIS-supportern bort. Ove Malmgren skulle fyllt 101 år om en dryg vecka.

Landskrona Direkt träffade Ove Malmgren i samband med att restriktionerna tillät 500 åskade på IP den 12 juni i somras.
– Visst var det fantastiskt att se laget avancera till Superettan från TV-soffan. Men det är inte samma sak som att vara på plats, sa han som saknat att få följa sitt kära Landskrona BoIS på plats under pandemiåret.

Hans sista match på Landskrona IP blev derbyt senast mot Helsingborg.

Landskrona BoIS har idag skrivit minnesord över sin trogne supporter.
Läs det här: https://landskronabois.se/2021/09/10/till-minne-av-ove-malmgren/

Till arkivet