Rätt rad i tipsrundan

Harriet och Kerstin klurar på fråga 10 vid tisdagens tipsrunda.

Bangolfklubben Linjens tipsrunda runt Citadellet behåller greppet och varje vecka hittar nya deltagare dit. Högt som lågt bland frågorna, motion och trevlig samvaro lockar. Efter varje runda hittar du rätt rad här på Landskrona Direkt.

Rätt rad tipsrunda 15.

1 1 Gustafsson & Söners Varv
2 2 Sundhage.
3 2 Båda sakerna.
4 2 Kung Karl II:s bagare
5 X Edvin
6 1 Ben
7 X En albatross
8. 1 Italien
9 2 Måsvinge
10 X Borste.
11 2 Härliga under
12 1 Havre

Virusfrågan Felet

På tisdag är det dags för en ny  tipsrunda och som vanligt är första start klockan 13 och därefter kan man gå rundan fram till klockan 18. Start och mål vid bangolfens kiosk i Badhusparken. Medtag papper och penna. 
Nya och gamla deltagare hälsas välkomna!
Till arkivet