Annons

Flottarna trotsar pandemin

2020 års flottaste flotte vid Landskrona Trädgårdsgille.
Foto: Niclas Lundblad.

Ett trädgårdsgille i miniatyr blir det i år. Den 2–5 september kommer du kunna njuta av de populära flytande trädgårdarna i vallgraven.

Annons
 

Flottaste flotten är ett av de mest populära inslagen på Trädgårdsgillet i Landskrona. Eftersom Folkhälsomyndigheten endast tillåter 600 deltagare utomhus vid evenemang utan anvisade platser kommer Landskrona stad och kulturförvaltningen i år att helt fokusera på en av höjdpunkterna, de prunkande och fantasifulla flottarna i citadellets vallgrav.

– Vi hade verkligen velat bjuda på hela Trädgårdsgillet, men det går tyvärr inte med nuvarande restriktioner som begränsar hur många besökare vi kan ta in. Det är storleken på både området och den förväntade publiken som gör att vi måste anpassa evenemanget. Trädgårdsgillet lockar vanligtvis 10 000–15 000 personer och nästa år ska vi bjuda dem på en riktigt härlig fullskalig trädgårdsupplevelse, säger Christian Dahl, förvaltningschef på kulturförvaltningen i Landskrona stad.

Trädgårdsgillet i Landskrona är ett populärt årligt arrangemang med fri entré för alla trädgårdsintresserade och startade 2003. Trädgårdsgillet kommer tillbaka i full skala 2022 med nya spännande upplevelser, utlovar förvaltningschefen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser