Annons

Två fall av misshandel i helgen

En anmälan om grov misshandel har inkommit till polisen efter ett stort bråk på Sankt Olofsgatan i höjd med Vattenverksallén på fredagskvällen. Målsäganden är en 31-årig man som misshandlats med någon typ av hårt tillhygge av en 55-årig man.

Annons
 

Målsäganden ådrog sig ansiktsskador. Han klagade också på värk i kroppen. Han behövde dock ingen sjukhusvård.

Ett stort antal vittnen fanns till händelsen och polisen vet också vem gärningsmannen är. Ingen person är dock gripen.

En annan misshandel ägde rum på Östergatan strax efter midnatten mot måndagen. Det var en 66-årig man som var på väg hem när han mötte ett par andra män. Tjafs uppstod och det slutade med att 66-åringen blev sparkad varpå han föll till marken och fick då mota en ny spark innan gärningsmännen försvann från platsen. Inte heller denne målsäganden behövde vård.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser