Annons

BoIS föll mot Västerås

BoIS lyckades inte hålla sin segersvit när de gästade Västerås på söndagen. Hemmalaget vann med 3-1 efter 1-1 i paus. BoIS mål gjordes av Robin Hofsö.

Annons
 

Västerås tog ledningen genom ett kanonskott av Simon Johansson efter en knapp kvart. BoIS lyckades dock kvittera drygt fem minuter senare genom Robin Hofsö som nickade in bollen och därmed  gjorde sitt fjärde mål för säsongen. Framspelare var Dennis Olofsson. Det var dock långt ifrån samma frejdiga spel som vi sett av BoIS i de senaste matcherna.

Och det syntes med all önskvärd tydlighet i början av andra halvlek då Västerås gjorde två mål på två minuter Simon Johansson och Filip Tornét efter svagt försvarsspel från BoIS sida. Innan målen hade dock Robin Hofsö ett kanonläge att ge BoIS ledningen. Men så blev inte fallet.

Efter hand tog BoIS allt mer över spelet och skapade en del lägen men något mål lyckades de inte göra.

Närmast väntar HIF på bortaplan den 10 augusti, ett möte som varit efterlängtat i flera år.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser