Annons

Polisen fann stulna MC-kläder på motorvägen

Vi noterar att polisen i samband med att man rutinpatrullerade med polisbil på E6 fick stoppat  en bil fullastad med stulna MC-kläder utanför Landskrona.

Annons
 

Det var något med bilen som fick de båda polisernas berömda magkänsla att reagera. Fordonet stannades vid en rastplats och det visade sig att mannen bakom ratten var mycket nervös i samtalet med polisen.  Det gör att polismännen bestämmer sig för att titta lite närmare på själva bilens innehåll.

I den hittar man en mängd mc-kläder för en högre summa som kommer från och ett samma företag. Då mannen inte har några kvitton eller någon speciellt trovärdig förklaring till klädmängden så grips han misstänkt för häleri alternativt stöld.

Varje dag året runt patrullerar polisen våra motorvägar och ibland händer det att man vinkar in trafikanter på ren magkänsla och finner stöldgods i bilarna.

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser