SHL-lag möts i Landskrona

Det bjuds in till elithockey i Landskrona i sommar.
Det bjuds in till elithockey i Landskrona i sommar.

Vi har tidigare berättat att det kommer att bjudas på fin ishockey i Landskrona i sommar. Nu är datum och nedsläpp bestämt i träningsmatchen Timrå IK – Malmö Redhawks i Karlslundshallen.

Fredagen 13 Augusti klockan 18.00 Karlslundshallen blir första gången sedan pandemins början förra året som Malmös supportrar får chansen att se sitt lag när de träningsspelar. För motståndet svarar SHL nykomlingen Timrå IK och matchen den spelas i Landskrona (!) och sänds rent av på Cmore.
– Det känns fantastiskt kul att kunna bjuda in till försäsongsmatch mellan dessa lag inte minst bjuda den skånska hockeypubliken på ishockey live för första gången på väldigt länge, säger Mattias Pålsson från arrangerande IF Lejonet.

Klassiska Timrå IK som i våras tog steget upp till SHL har en Landskrona- anknytning och det är anledningen till att Landskrona blir spelorten.
– Jonas Torines klubbchef i Timrå IK, med bakgrund i föreningslivet i Landskrona är en bidragande orsak till att Timrå IK valt att förlägga träningsläger och match i Landskrona vilket vi är väldigt glada för att få vara med att arrangera, säger Mattias Pålsson från IF Lejonet.

Biljetter till matchen
Hur gör man då om man vill se matchen?
– Allmänhetens biljetter kommer att släppas nästa söndag via info på Lejonets hemsida och Lejonets facebooksida, avslutar Mattias Pålsson.

Till arkivet