Annons
Måndagen den 24:e januari
4.7°C 5.8m/s
Dagens namn: Erika

Enbart två covid-smittade i Landskrona förra veckan

Samtidigt som allt fler vågar sig ut i vimlet och de olika evenemangen blir allt fler så minskar smittspridningen av covid-19 i Landskrona. Faktum är att endast två Landskronabor konstaterades smittade förra veckan. Det uppger Region Skåne på torsdagseftermiddagen.

Annons
 

Det första fallet av covid-19 som konstaterades i Skåne kom den 2 mars 2020. Sedan dess har totalt 5 670 Landskronabor smittats. Värmen i kombination med vaccinering och att Landskronaborna i större utsträckning följt restriktionerna, har gjort att smittläget ser bättre ut än någonsin. Enligt Region Skåne konstaterades 19 smittade vecka 24 och veckan efter var siffran nere på 12. Och glädjande är att endast två fall av covid-19 konstaterades vecka 26.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser