Annons

Öppna Hjärtat öppnar sommarbutik

Jennie Sandman har bråda dagar. På måndag öppnar hon upp en sommarbutik på Eriksgatan 22 till Öppna Hjärtat Second Hand.

I februari 2020 öppnade second hand-kedjan Öppna Hjärtat upp en butik på Rattgatan i Landskrona. Affärerna har gått bra och på måndag öppnar de som driver butiken i Örja även upp en sommarbutik i centrum.

Annons
 

Öppna Hjärtat Second Hand har i 25 år genom sina butiker gett sitt överskott till Barnmissionens nödhjälpsarbete runt om i dess verksamhetsländer. I Landskrona har det funnits en butik på Örja sedan förra året och från och med måndag så har de även en filial på Eriksgatan 22 i centrala Landskrona.
– Det har gått så bra där ute så vi vill nu nå ännu fler genom vår butik i stan, säger Jennie Sandman, butikschef på Öppna Hjärtat Landskrona.

Det är i den före detta leksaksaffären, bokhandeln och cykel- och sportaffärens gamla lokaler som man öppnar upp.
– Här kommer vi att ha stort fokus på kläder för stora och små samt andra mindre prylar. Möbler och annat stort har vi fortsättningsvis på Rattgatan, säger butikschefen.

De båda butikerna i staden kommer att ha öppet växelvis.
– Vi kör måndagar, onsdagar och fredagar i centrum och tisdagar, torsdagar och lördagar på Rattgatan, säger Jennie Sandman och hoppas på en rivstart på sommarbutiken.
– Vi öppnar klockan 11 på måndag. Då hoppas jag att många hittar hit. Skulle det bli succé med vår sommaraffär så är det inte omöjligt att vi kör vidare i höst. Men det får vi se längre fram.

Fakta
Öppna Hjärtat ger sitt överskott till Barnmissionen vilkas uppdrag är att hjälpa nödlidande barn och familjer till ett värdigare liv bort från fattigdom och hopplöshet. Barnmissionen bedriver sin hjälpverksamhet bland utsatta människor i ett flertal länder såsom Filippinerna, Moldavien, Ukraina, Bangladesh, Kenya, Elfenbenskusten, Burkina Faso, Uganda, Malawi och Zambia. Hjälpverksamheten sker inom primärt tre olika områden: Utbildning, Hälsa och Hjälp till självhjälp.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser