Annons

Dubbel premiär för Fröken Elvis på fredag

Gillar du Elvis? Då ska du boka biljett till fredagens konsert med Fröken Elvis som ges på Rådhustorget på fredag.
Foto: Carrie Gilchrist

Som vi skrivit tidigare så kommer det att bli underhållning på Rådhustorget varje fredag i juli. Först ut är Fröken Elvis som kör igång klockan 19.00. Spelningen genomförs för sittande publik inom ett avgränsat område. Konsertbiljetterna är kostnadsfria och kan bokas på nätet. Förutom att det är premiär för fredagskonserterna så är det premiär för Fröken Elvis sommarturné.

Annons
 

Fröken Elvis består av fem kvinnor som har det gemensamma att de älskar Elvis. Med egna översättningar levererar bandet ett paket som är vida uppskattat. Efter några års turnerade och ett par skivsläpp slog corona till och bandet fick, som andra ligga lågt. Men nu är de tillbaka på scenerna och sommarens turné inleds just i Landskrona på fredag.

Läs mer och boka dina gratisbiljetter här.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser