Annons
Onsdagen den 8:e december
Dagens namn: Virginia

Åtta måndagar med Sigurd och Brundin

Jan Sigurd och Anna-Lena Brundin tillbringar stora delar av sommaren på Ven. Men förutom att de tar det lugnt så bjuder de på underhållning under åtta måndagar i sommar.

Äntligen måndag – så heter de åtta måndagskvällar i sommar på vilka Anna-Lena Brundin och Jan Sigurd bjuder på underhållning på Turistgården på Ven. Förutom att de båda bjuder på jazzpärlor blandat med franska toner så dyker gäster på scenen. Idag blir det Lasse Berggrensson, BG Sahlin och Ulf Rådelius som gästar.

Annons
 

Repetitionerna har varit intensiva de senaste dagarna. På söndagen hände dock något som kommer att sätta en viss prägel på måndagens premiär.
– Vi kommer att hedra Peps Persson som gick bort på söndagen. Jag har spelat med honom för längesedan och han har betytt mycket för svensk musik, säger Jan Sigurd.

Anna-Lena Brundin och Jan Sigurd kallar sig frankofiler och det är naturligtvis något som återspeglar sig på repertoaren.
– Det blir så klart en hel del Edit Piaf. Hon var en artist som hade ett uttryck som få kan mäta sig med. Hon har satt djupa spår i mitt musicerande, säger Anna-Lena Brundin.

Andra musiker som dyker upp på måndagarna är bland annat Miriam Aida och Mikael Neumann.
– Vi har fantastiska musiker på ingång. Därför har vi lagt spelningarna så att man hinner med sista båten hem om man nu inte bestämmer sig för att sova över på Ven, avslutar Jan Sigurd.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser