Annons

Tredje sommaren på Lagunen

Arkivbild. Filip Siljemark och Daniel Nyman är redo för ännu en månad på Lagunen eller Halvmånen som många fortfarande väljer att kalla strandremsan.

För tredje året i rad slår Lock Stock & Barrel upp sin pop-up restaurang på Lagunen i Landskrona. I år håller arrangörerna öppet hela juli. Det har dock suttit långt inne enligt Filip Siljemark och Daniel Nyman vilka driver sommarrestaurangen.

Annons
 

– Redan förra året var vi osäkra på hur det skulle gå och efter en höst och vår fyllda med restriktioner var vi fram tills för bara någon vecka sen fortfarande osäkra på hur vi skulle göra, berättar Filip Siljemark.
– Vi har säkert haft 100 olika planer för hur vi skulle kunna genomföra någonting i sommar. Allt ifrån en liten glasskiosk till en megafestival. Vi vet fortfarande inte hur restriktionerna kommer att se ut den 1:a juli när vi planerar att öppna. Men som alla andra får vi anpassa oss och förhålla oss till rådande rekommendationer och regler för att göra ett så säkert och trevligt evenemang som möjligt.

I år håller restaurangen öppet alla dagar mellan den 1 juli till 31 juli.
– Vi tar med oss det som var bäst från föregående år och försöker bättra på det som vi kan, säger Daniel Nyman.

Kvar från förr finns kärnan i området, den stora uteserveringen i sanden med olika ”öar”. En hel del förändringar sker dock inne i tältet.
– Vi har köpt oss en ny stor rök, byggt helt nya barer, hela köket är i princip utbytt och ett nytt system för att leverera ut maten är fixat. Allt för att våra besökare ska få en så bra och smidig upplevelse som möjligt, informerar Daniel Nyman.

Precis som tidigare år kommer det att bli underhållning på Lagunen.
– Vi har inte vågat boka på med massa evenemang och uppträdanden än, säger Daniel Nyman.
– Det enda vi vet är att om vi får lov, så kommer Carry a Stone, det fantastiska 10-mannabandet från Hässleholm att besöka oss för tredje året i rad. Det är lite synonymt med Lock Stock & Barrel på stranden. Detta blir i så fall på avslutningskvällen den 31 Juli. Det får man verkligen inte missa, säger Filip Siljemark och skickar avslutningsvis ut en uppmaning som vi hört tidigare.
– Välkommen ner till stranden, var rädda om er och tänk på att hålla avstånden även i sommar.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser