Ett besök på Martinas matmarknad

Musikalliansen Alte Kamereren svarade för underhållningen på Martinas matmarknad.
Musikalliansen Alte Kamereren svarade för underhållningen på Martinas matmarknad.

Ett par gånger årligen hoppas arrangörerna av Martinas matmarknad i Landskrona att marknaden ska vara en återkommande begivenhet.

I lördags var det dags för den andra upplagan av Martinas matmarknad på Rådhustorget. Filmaren Sven Pettersson hade cyklat ner till stan för att ta pulsen på marknaden. Nytt för i år är att kommunens tidigare marknadsbodar gått och blivit uttjänta och därmed utbytta mot vinröda tält. Bland dessa minglar Sven Pettersson runt och testar kaffe och njuter av den välkända studentorkestern Alte Kamereren från Lund. Bland alla godsaker springer han även på arrangören Gert Nilsson och passar på att göra en improviserad intervju.

Se Sven Petterssons film här nedan:

 

Till arkivet