Annons

Grill-SM i Landskrona i september

Ulf Nietosvuori från Restaurang Sirius och LA BBQ Team ser fram emot att SM i grillning avgörs på hemmaplan.

Helgen den 18-19 september kommer att bli något extra för alla matälskare. Då kommer nämligen Skånes Matfestival att gå av stapeln på Citadellområdet. Finalen på helgen går på lördagen och söndagen då SM i grillning avgörs. Naturligtvis kommer hemmalaget LA BBQ-Team att ställa upp.

Annons
 

Egentligen var det meningen at Skånes Matfestival skulle hållas i Landskrona nästa helg. Men på grund av pandemin har arrangörerna valt att flytta fram allt. Och nu kan Landskrona Direkt avslöja att festivalen kommer att hållas på Citadellområdet den 18-19 september.

Besökarna kommer att kunna ta del av det allra senaste och bästa av skånsk mat- och dryckeskultur. Dessutom kommer besökarna att kunna bevittna Grill-SM, en tävling som det bokstavligt talat osar hett om.

LA BBQ-Team är ett av lagen som är självklara nu när tävlingen avgörs på hemmaplan.
– Det ska bli fantastiskt roligt, säger lagets kapten Ulf Nietosvuori.

Teamet har tre SM bakom sig.
– Vi har kommit trea totalt vid ett tillfälle och blivit fyra de andra två. Nu är det bara att jaga, säger grillmästaren och skrattar.

LA BBQ-Team har även tävlat i VM och EM och har då skaffat många kontakter runt om i världen.
– Ja och därför har jag bjudit in lag från exempelvis Holland och Danmark. Det kommer att bli en fantastisk tävling, säger Ulf Nietosvuori.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser