Annons
Onsdagen den 8:e december
Dagens namn: Virginia

BoISare prisade

Billy Magnusson premierades av LISAs ordförande Patrik Johansson och Robin Berkhuizen Emrahus AB på Landskrona IP.
Foto: LISA

Som bekant blir det ingen idrottsgala i regi av Landskrona Idrottsföreningaras Samorganisation i år heller. Därför har de som prisats av organisationen fått sina utmärkelser under våren. Tidigare i veckan kom turen till BoIS tränare Billy Magnusson som fick Ledarkannan för sina insatser i BoIS 2020.

Annons
 

2020 blev ett fint år för Landskrona BoIS. Många goda insatser under en lång säsong ledde fram till avancemanget till Superettan. Billy Magnusson ledde laget och årets “Ledarkanna” som delas ut av LISA i samarbete med Emrahus blev hans.

Noterbart är att framtidslöftet Kevin Jensen var en av LISAs ungdomsstipendiater.
Han var en av de spelare som utvecklades mycket under säsongen. 26 seriematcher och sju mål blev resultatet

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser