Annons

Hela ideella får nästa 4 miljoner

Nyligen höll  Kulturverkstan,  en del av Hela Ideellas verksamhet, säsongsavslutning  i dagarna två på  Galleri 1658. Nu kan alla, ledare som deltagare andas ut. Kulturverkstan har fått förutsättningar till en fortsättning. 

Delmos, Delegationen mot segregation, beviljar samorganisationen HELA ideella i Landskrona nästan 4 miljoner kronor för att fortsätta utveckla mötesplatser i staden.

Annons
 

– Nu är det klart att HELA ideella får statsbidrag i tre år för att fortsätta utveckla mötesplatser i Landskrona, detta glada tillrop står att läsa på samorganisationens hemsida.

HELA ideella lovar att förvalta förtroendet på bästa sätt under kommande treårsperiod.
”I planerna finns att vi ska fortsätta utveckla våra två mötesplatser, men samtidigt bredda oss så vi arbetar på flera håll i Landskrona. Vi kommer att fortsätta vårt föreningskontor på ÖV-huset och även utveckla ett medborgarkontor tillsammans med Landskrona stad.  Under de tre åren kommer vi ha med oss en forskare som följer vårt arbete mot segregation”, informerar HELA Ideella  som får totalt 3 943 994 kronor av de totalt 85 miljoner kronorna i statsbidrag som fanns beviljade hos Delmos.

149 civilsamhällesorganisationer samt 48 kommuner och regioner hade ansökt om ett sammanlagt belopp på cirka 276 miljoner kronor  för arbetet mot segregation.

Relaterat:
Kulturverkstan bjöd på kreativ konstfest

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser