Annons

Vad händer här?

Det muttras bland kolonisterna på Citadellområdet. Anledningen är att ett grävarbete på en av områdets parkeringar stått still länge. Och det lär ta sin tid innan allt återställs trots att det skulle vara klart den 9 april.

Annons
 

Det är en rejäl grop som täcker en stor del av parkeringen på koloniområdet. På ett flertal anslag står det att läsa att grävarbetet ska pågå mellan den 30 mars och den 9 april. Idag är det den 27 maj och allt ser ut som det gjort sedan i börja av april.

Åsa Larsson är teknisk förvaltare på Statens Fastighetsverk Syd, vilka äger marken.
– Vi ska kontrollera att vattenledningen mellan vallgravarna fungerar. Spolning är beställt till 11 juni, säger hon.

När vi informerar om att det muttras bland kolonisterna så lovar hon att ändra på skyltarna.
– Jag ser till att justera det.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser