Annons
Onsdagen den 8:e december
Dagens namn: Virginia

Rytmisk gymnastiktrupp fick guldmedalj

“Guldtruppen” Sanna Agic, Astrid Kristensson Nilsson, Lucia Modeér Castro, Tuva Henckel och Meja Engdahl Petersson omgiven av till vänster Patrik Johansson, ordförande i LISA samt till höger av stadsdirektör Carina Leffler och kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg.

Vi noterar att Landskrona Kvinnliga GF:s seniortrupp nu fått motta LISA:s guldmedalj för 2020.

Annons
 

LKGF:s träningslokal på Albanoskolan gästades nyligen av stadsdirektör Carina Leffler och kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg i sällskap med Patrik Johansson, ordförande i Landskrona Idrottsföreningars samorganisation (LISA) för att utdela paraplyorganisations guldmedalj till föreningens seniortrupp. Vinnarna utses av en jury bestående av LISA:s styrelse samt en lokal sportreporter.

Motiveringen till guldmedaljen lyder:
“Trots sin unga ålder har laget lyckats att ta medaljer i både riksserien och Nordiska Mästerskapet.  Hade SM gått att genomföra hade de säkert varit med och slagits om medaljer av de ädla valörerna. Det är inte ofta ett lag tilldelas Guldmedaljen årets vinnare är väl värda sin medalj.”

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser