Annons

SBB köper hela Landskronabostäders bestånd

Norra Roten 1 är en av flera fastigheter som SBB förvärvar av Landskronabostäder AB.

Idag får hyresgästerna i de som bor i Landskronabostäders fastigheter besked om att man får en ny hyresvärd. Det är SBB, Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB, som köper upp hela  Landskronabostäders bestånd.

Annons
 

– Vi kommer att förvalta fastigheterna med egen personal som kommer utgå ifrån vårt områdeskontor i Landskrona som vi öppnar i mitten av juni för att kunna ge den allra bästa servicen, säger Ola Svensson, regionchef på SBB.

Efter förvärvet innehar SBB totalt 41 fastigheter i Landskrona med en total yta om 56 997 kvm bestående av bostäder, skolor, vårdboenden och gruppbostäder. Därmed blir de en av stadens största privata fastighetsägare.
– Detta ger oss en bra plattform för att fortsätta växa vidare och bidra till stadens positiva utveckling där vi gärna ser att vi tar en aktiv roll i Landskrona Stadsutveckling AB, avslutar Ola Svensson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser