Annons

Ungdomsstipendier utdelade

Eftersom det råder corona-tider så blir det ingen idrottsgala i år heller. Därför har LISA, Landskrona Idrottsföreningars Samorganisation, delat ut årets tio ungdomsstipendier vid en mindre ceremoni på Puls Arena.

Annons
 

De tio pristagarna har inom sina sporter varit framgångsrika och blivit utsedda till stipendiaten för sina goda resultat. De får en check på 3000 kronor samt en gåva.

De som prisades var Ebba Johansson, IF Ski Team Skåne (medverkade via telefon), Emilia Saxne, Kronan Volleybollklubb, Moa Ekberg, Kronan Volleybollklubb, Isak Gamst, IF Kronan, Alvin Broman, Landskrona Atletklubb, Max Pålsson, Landskrona Motorklubb, Max Zetterström, Borstahusens Segelsällskap, Ebba Persson, Landskrona Ridklubb, Siri Rydstedt, Viarps Kör (ej med i bild) och Ridklubb och Kevin Jensen, Landskrona BoIS (ej med i bild). 

Prisutdelare var LISA:s ordförande Patrik Johansson Ordförande samt sekreterare Lars Lindblad.

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser