Annons

Nu hoppas Janne på solsken

Janne Lindell hoppas på bästa möjliga utomhusväder på tisdag.

Janne Lindell är frågekonstruktör när det vankas tipspromenad runt Citadellområdet nu hoppas  han på betydligt bättre tisdagsväder imorgon än för en vecka sedan.

Annons
 

– Det kom blott 18 friska och modiga deltagare i full regnutrustning. Det var inte svårt att vara duktig och hålla avstånd. I morgon hoppas vi att värmen och solen som vi nu kommer in på måndagseftermiddagen håller sig kvar. Vi har plats till så många fler, säger han och ger en liten hint om vad deltagarna har att vänta..

– Det blir en livsmedelsfråga. Men inte på vilken färg smörasken har utan något helt annat, säger han och ler pillemariskt.
– Dessa lite kluriga frågor gör att folk tittar efter en extra gång vilken färg osten har i kyldisken och färgen på tandkrämstuben, avslutar han och hälsar tidigare som nya deltagare välkomna att gå tipspromenaden som pågår klockan 13-18 med start och mål vid bangolfklubbens kiosk i Badhusparken vid Nyhamn.

Rätt rad hittar du som vanligt här på Landskrona Direkt lagom till morgonkaffet dagen efter aktuell tipsrunda. 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser