Annons

Hoppa dig i form i Asmundtorp

Cecilia Mikkelsen, Anna Örjebrink och Malin Andersson visar prov på hur roligt jumpingfitness kan vara.
Foto: Malin Sörensson

Träningsformen jumpingfitness är stor i Europa och nu har den hittat till Sverige – och Asmundtorp. Nu satsar tre tjejer hårt för att jumpingfitness ska bli lika stort i Sverige som i grannlandet Danmark.

Annons
 

Initiativtagare i Asmundtorp är Cecilia Mikkelsen.
– Det  började med att jag såg ett inslag på nätet om jumpingfitness och tänkte detta ser  ut som en  bra träning. Jag googlade fram ett ställe här i Skåne och åkte dit med vänner och provade. Detta var startskottet. Jag var helt såld, säger Cecilia Mikkelsen.

Idag leder Cecilia tillsammans med vännerna Malin Andersson och Anna Örjebrink träningen på gymmet X-Camp i Asmundtorp.
– Vi har 14 mattor än så länge. Men vi kan även komma ut till kunder om det är önskvärt. Vi kan komma på afterwork , kickoff,  APT-möten eller möhippor, säger Cecilia Mikkelsen och betonar fördelarna med träningsmetoden.
– Har man inte provat så måste man. Man hoppar till musik i olika takter – soft, medel och intensivt. Och man bränner cirka 600-1000 kalorier på ett pass. Utöver detta så ger träningsformen andra positiva hälsoeffekter som glädje och endorfinkickar. Det är helt enkelt beroendeframkallande.

Nu hoppas Cecilia Mikkelsen att träningsformen ska växa.
– Alla som vill testa är välkomna ut till X-Camp i Asmundtorp. Jag lovar att ni inte kommer att ångra er.

Enligt Cecilia Mikkelsen bränner man cirka 600-1000 kalorier på ett pass. Foto: Malin Sörensson

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser