Annons

Höga betyg till Eventkoordinatorutbildning

Felicia Pålsson, från Eventkoordinator på Yrkeshögskolan i Landskrona. I våras  ifjol gjorde hon sin praktik på kulturförvaltningen med  inriktning mot event för äldre.
– Vi har verkligen fått tänka till och ställa om nu i dessa tider, sa hon som trivdes som fisken i vattnet på sin praktikplats när hon fick möjlighet att överlämna finaste blomsterbuketten till självaste Rickard Söderberg efter hans framträdande på gården till ett av stadens äldreboende.

Myndigheten för yrkeshögskolan (MYh) har kvalitetsgranskat Eventkoordinatorutbildningen på Yrkeshögskolan Landskrona och bedömt att den håller mycket hög kvalitet, vilket är det högsta betyget en yrkesutbildning kan få.  

Annons
 

Myndigheten för yrkeshögskolan kvalitetsgranskade eventkoordinatorutbildningen under mars 2021. Bedömningen är att utbildningen håller mycket hög kvalitet, vilket är det högsta betyget på en fyrgradig skala. För att få högsta betyg måste utbildningen hålla god kvalitet i genomförandet, men också visa bra resultat när det gäller andelen studerande som avslutat utbildningen med examen. 

– Eventkoordinatorutbildningen på vår yrkeshögskola är en utbildning vi är mycket stolta över. Att utbildningen får högsta betyg från Myndigheten för yrkeshögskolan visar att alla inblandade i utbildningen gör ett fantastiskt arbete som håller hög nivå, säger Veronica

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser