Annons

Landskronajournalen nr. 1 -2021

Sven Pettersson har fått sin första spruta och den fick ut honom och filmkameran i ett vårvackert Landskrona.

Filmaren tillika Landskrona stads kulturpristagare 2020, Sven Pettersson, har gett sig ut på en cykeltur i ett vårfagert Landskrona. Det börjar med en inspektion av konstnärsäggen på Kasernplan för att sedan ta en titt på årets scillor i Slottsparken. På bangolfen i Badhusparken träffar han Jan Lindell som berättar om årets tipsrundor runt Citadellområdet. Avslutningsvis tar hurtige Sven och trampar ut till Karlslundsparken där vitsippor ute i backarna stå, niger och säger att nu är det vår.

Annons

En kommentar till "Landskronajournalen nr. 1 -2021"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Rätt rad i runda fyra

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser