Annons

Coronautbrott på Emiliaskolan

För en dryg månad sedan tvingades Sandåkersskolan i Häljarp stänga på grund av att ett flertal lärare smittas av coronaviruset. Nu har även Emiliaskolan i Häljarp drabbats. Denna gång är det ett tiotal elever som insjuknat. Detta fick till följd att man kommer att ha distansundervisning till och med onsdag. Eventuellt kommer det att förlängas veckan ut.

Annons
 

Det ar i fredags som ett tiotal elever samt några pedagoger konstaterades smittade.
– Vi hade då ett snabbt möte och tog beslutet att ha distansundervisning fram till onsdag. Skulle fler bli smittade så kommer det att förlängas. Men ett sådant beslut tas imorgon tisdag eller på onsdag, säger Fredrik Menkus Wegbratt, chef för utbildningsförvaltningen i Landskrona stad.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser