Högtryck på nybyggda radhus

De nybyggda radhusen i Norra Borstahusen i Landskrona sålde slut på något av rekordtid.
53 radhusen i Norra Borstahusen i Landskrona sålde slut på rekordtid.

De senaste veckorna har SHH Bostad släppt totalt 53 bostadsrättsradhus till försäljning i Norra Borstahusen i Landskrona. Bostäderna är fördelade på två olika etapper: Brf Vårbruket och Brf Höstbruket. Båda etapperna sålde slut – på mindre än en vecka.
– Det är verkligen högtryck på bostadsmarknaden just nu. Tillsammans med SHH Bostad valde vi att tidigarelägga säljstarten av etapp 2, Höstbruket, och smida järnet på en het marknad med angelägna spekulanter, säger Kirsa Persson, fastighetsmäklare på Bjurfors Nyproduktion.

Kirsa Persson har tillsammans med sin kollega Eric Klüft på Bjurfors Nyproduktion i Helsingborg förmedlat tre projekt i området det senaste året. Samtliga har blivit slutsålda på kort tid.
– Det är många som efterfrågar ett radhus med egen trädgårdstäppa, och att det här läget i Norra Borstahusen är attraktivt är vi väl medvetna om. Men jag tror ändå aldrig att jag har upplevt ett så högt tryck på nyproducerade bostäder i Landskrona som just nu, avslutar Kirsa Persson.

Till arkivet