Annons
Tisdagen den 18:e januari
2°C 3.1m/s
Dagens namn: Hilda, Hildur

En till sjukhus efter skottlossning

Polisen har spärrat av ett flertal platser efter att skottlossning har ägt rum på Rönnebergsgatan.
Foto: André Tajti, AT-Foto.se

En ung man har förts till sjukhus sedan han skottskadats strax innan klockan 20 i Landskrona. Händelsen inträffade på Rönnebergsgatan. Polisen söker nu efter flera gärningsmän. Till sin hjälp har de bland annat en helikopter.

Annons
 

Polisens regionledningscentral fick flera samtal om höga smällar från Rönnebergsgatan strax innan klockan 20. Polis och ambulanssjukvård skickades till adressen och en person påträffades med skottskada. Han ska ha befunnit sig i eller i anslutning till en personbil vid skottlossningen. Polisen har i skrivande stund ingen uppgift att lämna om personens skadeläge.

Polisen söker efter en eller flera gärningspersoner. Det finns olika uppgifter om hur gärningsperson eller gärningspersoner lämnat brottsplatsen, dels springande och dels på moped eller motorcykel.

Polisen har spärrat av flera platser i utredningssyfte.

Cirka 30 minuter efter skottlossningen anträffas en man i 20-årsåldern med stickskador utomhus på Silvergården. Polis och ambulanssjukvård skickas till adressen. Den skadade är förd till sjukhus med ambulans. Polisen har just nu ingen uppgift att lämna om mannens skadeläge.

En kommentar till "En till sjukhus efter skottlossning"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Misstänkt för mord gripen – släppt igen

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser