Annons

Facit för tipsrunda 3

Att Västervik ligger längre österut än Kalmar och Karlskrona hade flera koll på vid tisdagens tipsrunda som åter arrangerades i i bästa möjliga promenadväder.

En ny tipsrunda runt Citadellet är avverkad och fråga fem var den som vållade en del huvudbry och munterhet vid tisdagens promenad.

Annons
 

– Den handlade som bekant om färgen på  Winston Churchill silkeskalsonger, berättar frågekonstruktör Janne Lindell som åter bläddrat i boken “sådant du inte behöver veta.”

Det finna vårvädret fortsätter att locka ut Landskronaborna på tisdagspromeneder runt Citadellområdet.  Även om start och målgång är vid bangolfens kiosk i Badhusparken så är Janne Lindell inte orolig för trängsel.
– Nej då. Här är gott om plats och det går som sagt bra att gå tipspromenaden under hela eftermiddagen. Alla hjälps åt och ser till att riktlinjerna följs, säger Janne Lindell.

Nästa tisdag är det dags för en ny tipsrunda och som vanlig kör man igång klockan 13 och håller på till klockan 18. Start och mål vid bangolfens kiosk i Badhusparken. Medtag papper och penna.

RÄTT RAD OMGÅNG 3

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser