Annons

Citadellkliniken överklagar krav i miljonklassen

Citadellkliniken i Landskrona.

Enligt Skatteverket utförde Citadellkliniken, som bland annat huserar på före detta Strandpaviljongen i Landskrona, plastikoperationer för 79 511 200 kronor. Det uppger hd.se. Enligt tidningen ska kliniken ha bedömt att operationerna gjorts på medicinska skäl. I sådana fall är de kirurgiska ingreppen inte belagda med moms. Skatteverket hävdar dock att kliniken inte kunnat bevisa att det rört sig om faktiskt sjukvård. Följden är därför att Skatteverket nu kräver att Citadellkliniken ska betala in drygt 7,5 miljoner kronor för utebliven moms.

Peter Cosmo är delägare i Citadellkliniken och chef på kliniken och han säger till tidningen att beslutet är felaktigt och kommer att överklagas. Något som nu gjorts enligt SVT Nyheter.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser