Annons

Oatley ♥ BoIS = Sant

Sedan 2006 har Oatly producerat livsmedel med havre som bas i en högteknologisk anläggning i Landskrona.

Sedan 2006 har Oatly producerat livsmedel med havre som bas i en högteknologisk anläggning i Landskrona. Företaget som synts mycket, såväl internationellt som nationellt har nu planer på att satsa mer lokalt och att bli huvudsponsor i Landskrona BoIS är ett led i detta.

Efter 15 år i Landskrona väljer nu havredryckstillverkaren Oatly att gå in och bli huvudsponsor åt Landskrona BoIS.

Annons
 

Oatly satsar på hemmaplan, så kan man uttrycka det när företaget nu blir huvudsponsor till Landskrona BoIS.
– Landskrona är Oatlys hemmaplan och därför känns det givet att vara med och stötta stadens fotbollsklubb. De senaste åren har vi gjort havredryck till ett globalt fenomen, och i takt med att vi växer kan vi också satsa mer lokalt. Vi hoppas att samarbetet med BoIS kommer ha en positiv inverkan på hela Landskrona och att vi tillsammans kan bidra till att göra staden ännu mer hållbar, säger Martin Ringqvist, Creative Director på Oatly.

I ett pressmeddelande på onsdagen meddelar Oatly att man kommer bidra till Landskrona BoIS långsiktiga hållbarhetsarbete, vilket bland annat sker under namnet #MötesplatsIP, och stå som matchvärd vid flera tillfällen under säsongen.

Gigantisk BoIS-flagga längs motorvägen på matchdagar
På matchdagar kommer Oatly att hissa en 72 kvadratmeter stor BoISflagga utanför fabriken. Företaget har även för avsikt att lotta ut flaggor till fansen, allt för att skapa fotbollsstämning i staden.

Oatly blir också en part i det samarbete som redan finns mellan Landskrona BoIS och Landskrona stad för att aktivera alla landskronabor.
”Ett exempel är det projekt som under året kommer inledas tillsammans med Landskrona stads kommunala grundskolor, med fokus på elever i årskurs 4, som syftar till att öka intresset för fysisk aktivitet och skapa positiva associationer till rörelse och hälsosam kost hos barn och unga. Projektet kommer kulminera i en hållbarhetsdag på hemmaarenan Landskrona IP under höstterminen “, skriver företaget i pressmeddelandet.

BoIS är glada att ha knutit ytterligare ett företag som huvudsponsor.
– Vi är stolta över att kunna presentera Oatly som ny huvudpartner. BoIS vill vara med och bygga ett starkt Landskrona och att nu få göra det tillsammans med en av de största arbetsgivarna i staden känns häftigt. Med gemensamma krafter hoppas vi nu kunna fokusera på att bidra till en hållbar stad, en hållbar förening samt att med våra respektive spetskompetenser utveckla BoIS till en given mötesplats för pojkar, flickor och vuxna med just hållbarhet och hälsa i fokus, säger Landskrona BoIS klubbchef Michel Ekberg.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser