Annons

Papricalopp, pizzabak och äggjakt på påsklovet

Årets Papricalopp utgjordes av en hinderbana.

Årets Papricalopp är anpassat efter rådande restriktioner.

Cityidrott gör sig redo för ett påsklov med bland annat Landskronas största äggjakt, Papricaloppet och pizzabak på schemat.

Annons
 

En aktivitet som varit populär på Cityidrott de senaste åren är Papricaloppet som Cityidrott arrangerar tillsammans med ICA Kvantum Landskrona.
Vanligtvis brukar loppet locka mellan 400-500 barn men när tiderna är som det är så stramar man åt antalet löpare för att möta rådande restriktioner.
– Vi kände att vi behöver färg och glädje i tider som dessa och Papricaloppet är ett perfekt tillfälle att bidra med rörelse och glädje i kombination att vi började kolla på möjligheten att ändå arrangera loppet. I år blir det en hinderbana som man med hjälp av en kvast ska ta sig över alla hinder. Alla som kommer delta har föranmält sig inför och fått olika starttider så vi ser fram emot att kunna arrangera Papricaloppet även i år,
säger Jonny Karlsson, Cityidrott.

Den stora äggjakten
En nyhet för i år är en stor äggjakt där Cityidrott kommer gömma 100 guldägg runt om i hela Landskrona kommun. Äggjakten pågår i 3 dagar och man kan närsomhelst gå en promenad för att leta efter ägg. Hittar man ett
guldägg, kan man byta ut det mot ett pris i Cityidrotts lokal vid Wrangelska parken i Landskrona.
– Tidigare har vi gjort en kurragömma via snapchat för våra ungdomar som blivit väldigt populär men nu ville vi skala upp det hela ännu mer och bjuda in gemene man att vara med och leta efter guldägg. Vi har velat göra detta i flera år men i år fick vi äntligen chansen och vi känner att det passar bra under rådande omständigheter med tanke på att du går, springer, joggar helt på egen hand för att leta efter ägg. Vi hoppas att det ger en anledning för hela familjen att gå ut och gå tillsammans och leta, säger Daniel Glantz-Persson, Cityidrott.

Påskpizza, slackline och brännboll
Utöver hinderbana och äggjakt blir en grupp även pizzabagare för en dag på Restaurang Mamma Teresa och det bjuds även på slackline och påskbrännboll runt om i kommunen.
Hela påsklovsschemat kan man läsa på www.cityidrott.se

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser