Rockminne med Dario och Chrille

Christer började sin musikaliska karriär när han fick sin första ”Marshall stack” och en Gibson Les Paul från sin morfar. Spelade med bl.a. Pugh Rogefeldt, såg Bob Marley och Frank Zappa på Skansen och är idag en levande legend.
De för evigt unga pågarna Dario Kumerle och Christer Broén har kamperat ihop som musiker i snart 25 år.  Om detta pratar de om i den nya livestreamen "Forever Young" - med Crille & Dario.

– På söndag är det dags igen, då sänder vi avsnitt 2, säger Christer Broén när han har vägarna in om redaktionen.

Precis som vid det första tillfället sänds livestreamen direkt från musiklärare Dario Kumerles arbetsplats på PeterSvenskolan.
– De har sjysta grejor där, skrockar Christer Broén och skrattar hjärtligt.

Mellan 1997-2004 spelade killarnas band 50/50 mer eller mindre var och varannan helg på Restaurang Tycho Brahe. Det är från denna epok det nu ska berättas minnen.
– En gång revs hela innertaket ner när vi lirade. Det var inte så kul då men desto roligare att prata om det idag, säger Christer Broén och brister ut i ett nytt skratt.

– Vi får se vad det blir på söndag. Allt är live så allt kan hända. Det är kul med interaktivitet så vi blir glada för både frågor och låtönskningar, avslutar Christer Broén.

För att se ”Forever Young” – livestream med Crille & Dario (avsnitt 2) gå in på
https://www.facebook.com/events/740058809984614/

Till arkivet