Fortsatt distansundervisning på Sandåkersskolan

Sandåkerskolan i Häljarpfortsätter bedriva distansundervisning framtill påsklovet.
Sandåkerskolan i Häljarpfortsätter bedriva distansundervisning framtill påsklovet.

I fredags skrev vi om ett coronautbrott på Sandåkersskolan då bland annat tio lärare smittats. Distansundervisning skulle hållas till och med idag, tisdag. Men nu har skolans ledning beslutat att förlänga distansundervisningen till efter påsklovet. Anledningen är att fler elever misstänkts har smittats.

Elever i årskurs 4-9 kommer att ha fjärrundervisning hela denna vecka, den 22-26 mars, därefter är det påsklov. Efter påsklovet, från och med den 7 april, har elever i årskurs 4-6 närundervisning igen, alltså i skolans lokaler.

Senare i veckan kommer besked från utbildningsförvaltningen om hur det blir med fjärr- och närundervisning för årskurs 7-9 efter påsklovet.

Läs även: Tio lärare på Sandåkersskolan coronasmittade – Skolan stängd

Till arkivet