Annons

5,5 års fängelse för grovt knarkbrott

Den 28-årige Landskronabo som åtalades för grovt narkotikabrott efter att han fraktat 12.6 kilo amfetamin har fått sin dom. Fem och ett halvt år ska mannen avtjäna.

Annons
 

Det var efter ett tips från den danska polisen som deras svenska kollegor slog till den 23 oktober ifjol då mannen befann sig på Milstolpen. Han hade innan tillslaget varit i Helsingborg och köpt narkotika, allt under inseende av den danska polisen.

När de skulle gripa mannen på Milstolpen så gjorde han våldsamt motstånd. Till slut fick de dock in 28-åringen i polisbilen och när hans fordon undersöktes så hittades drygt 12,6 kilo amfetamin. Polisen uppskattar att värdet på narkotikan på gatan är värt drygt 2,5 miljoner kronor. Utspätt är värdet högre än så.

Förutom grovt narkotikabrott så dömdes mannen för narkotikabrott, ringa narkotikabrott och våldsamt motstånd.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser