Sommarjobbsmässan blir digital

Sommarjobbsmässan kommer även i år att hållas på Internet.
Sommarjobbsmässan kommer man i år att kunna besöka digitalt.

För sjunde året i rad arrangeras sommarjobbsmässa i Landskrona. I år hålls mässan i digital form från den 5 till 28 februari. Det kommer att finnas flera hundra semestervikariat att söka.
Sommarjobbsmässan 2021 riktar sig till unga mellan 18–25 år. Både offentliga och privata arbetsgivare från regionen kommer att finnas representerade på den digitala mässan för att informera om lediga sommarjobb.

Det är sjunde året i rad som Landskrona stad med samarbetspartners genomför en sommarjobbsmässa. Sommarjobbsmässan kommer i år att finnas på en speciell webbplats som öppnar den 5 februari och stänger den 28 februari. På hemsidan kommer olika företag att presentera sig själva och de vikariat de erbjuder. Det kommer även finnas tips på hur man skriver ett bra CV.
– Det kommer finnas hundratals sommarjobb att söka. Det är tyvärr färre arbetsgivare representerade i år på grund av pandemin, eftersom många är osäkra på hur sommaren kommer att se ut. Men vi är ändå nöjda med att så många sommarjobb kommer att erbjudas i dessa tider, säger Jessica Olofsson, arbetsmarknadscoach på individ- och familjeförvaltningen i Landskrona stad.

Sommarjobbsmässan är ett samarbete mellan Landskrona stad, Tillväxt Landskrona AB och regionala arbetsgivare.

Till arkivet