Annons

Mållöst för BoIS i första träningsmatchen

Arkivbild. Kevin Jensen var bäst på plan när BoIS mötte Mjällby på lördagen.
Foto: Nisse Nilsson

BoIS får klart godkänt i årets första försäsongsmatch som spelades på lördagen. För motståndet stod Mjällby som kom på en femteplats i allsvenskan förra säsongen. Matchen, som avgjordes på Strandvallen i Hällevik, slutade 0-0.

Annons
 

BoIS började bäst och hade också matchens första målchans då Linus Olsson var framme efter tio minuter. Mjällby kom dock in i matchen och hade bland annat en stolpträff efter en dryg halvtimmes spel. 

Tanken var att BoIS skulle byta ut hela startelvan till andra halvlek men eftersom Linus Olsson tvingades gå av planen med känning i sin vad fick Kevin Jensen hoppa in redan i första halvlek., 

Och det var Kevin Jensen som var bäst på plan. Det visade han i andra halvlek då han utmanade Mjällbyförsvaret vid ett flertal tillfällen. BoIS var också det bättre laget i andra halvan av matchen och förutom Kevin Jensen så hade Nicklas Nielsen och Robin Hofsö ett par lägen som kunde resulterat i mål. 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser