Grattis Jonas

Madeleine Friberg som driver Blomsterhörnan på Prästgatan vill visa de som stödjer Landskrona Direkt och önskar god helg sin uppskattning. Hon skänker en fin julgrupp till Jonas Hallin, en av alla som sätter in en slant denna vecka
Madeleine Friberg som driver Blomsterhörnan på Prästgatan vill visa de som stödjer Landskrona Direkt och önskar god helg sin uppskattning. Hon skänker en fin julgrupp till Jonas Hallin, en av alla som sätter in en slant denna vecka.

Ett stort antal läsare har passat på att skicka in en helghälsning och samtidigt bidragit till Landskrona Direkts stödfond. Hälsningarna presenteras den 21 december. Ett stort tack till er alla. Ett lika stort tack till Madeleine Friberg som driver Blomsterhörnan på Prästgatan som skänker en fin julgrupp till en av de som stödjer Landskrona Direkt och önskar god helg.

Den som får den fina gruppen är Jonas Hallin. Stort grattis till dig.

Uppmaning till alla läsare: Håll ögonen öppna på Landskrona Direkt imorgon bitti.

Till arkivet