Annons

Emmie Nilsson lottades till årets Lucia

Emmie Nilsson lottades till årets Lucia.
Foto: Cornelia Opitz-Reinholdz

Enligt traditionen brukar årets Lucia i Landskrona koras på julskyltningen. Därefter väntar diverse uppdrag på äldreboenden och företag. Så blir det dock inte i år. Istället för en omrösning i Lokaltidningen har årets Lucia lottas fram.

Det var kommunfullmäktiges ordförande Gunlög Stenfelt som drog lotten den 1:a Advent och den lyckliga vinnaren blev Emmie Nilsson.
– Emmie och hennes tärnor kommer i år inte fysiskt att lussa på stadens äldreboenden och företag utan arrangemanget har filmats på Citadellet i Landskrona och kommer att finnas tillgängligt på stadens hemsida från den 13 december kl. 07.00, skriver Cornelia Opitz-Reinholdz från Lions Club Landskrona/Citadella som tillsammans med Lions Club Landskrona är ansvariga för arrangemanget.
– Musikaliska ledare har i år varit Anna Coltén och Jenny Bergström. En del av intäkterna kommer traditionsenligt att överlämnas till diakonin till stöd för barnfamiljer, avslutar Cornelia Opitz-Reinholdz.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser