Pigg 60-åring prisade fem juniorer

En stor del av träningen förläggs på egen hand med en målmedvetenhet och ett långsiktigt syfte hos många av Landskrona Golfklubbs juniorer. Igår prisades fem av dessa.
En stor del av träningen förläggs på egen hand med en målmedvetenhet och ett långsiktigt syfte hos många av Landskrona Golfklubbs juniorer. Igår prisades fem av dessa. Foto: Pressbild.

Vi noterar att vid gårdagens digitala Höstmöte tillika årsmöte hos 60-årsjubilerande Landskrona Golfklubb delades för första gången klubbens nyinstiftade Stora Juniorstipendium för både 2019 och 2020 ut.

Landskrona GK har tillsammans med sin leverantör Acushnet valt att instifta ett ungdomsstipendium. Ambitionen är att årligen dela ut tre stipendium på 5000 kr vardera till spelare i åldrarna 13-21 år.

2019 års stipendiater blev Lukas Hafström, Noel Bondesson och Alma Nilberger. 2020 års mottagare blev Melker Andersson, Alma Nilberger och Hampus Norrman.

Stipendiet kan erhållas max två gånger. En bedrift som alltså Alma Nilberger redan nu uppnått.

Hon och övriga mottagare har därmed också bäst uppfyllt kriterierna för stipendiet bland klubbens unga medlemmar i form av träningsflit, ansvarsfullhet, bra kamratskap, innovationsbenägenhet samt en god ambassadörer för klubben.

Till arkivet