Annons

BoIS får rikta in sig på kval

Landskrona BoIS hade allt att spela för i dagens bortamöte mot Assyriska Turabdin. Topplaget Värnamo hade tidigare på eftermiddagen endast mäktat med att spela oavgjort, 1-1, mot Lindome och möjligheten till direktavancemang till Superettan levde.

Annons
 

Efter en halvtimmes spel svarade Jönköpingslaget för en minst sagt snabb omställning. BoIS-bjöd på en hörnvariant som fångades upp av hemmalaget och som blixtsnabb kontrade. En helt sopren Anton Thorsson kunde via Philip Mårtensson i BoIS-målet förpassa bollen i mål.

Som om det inte var nog med kallduschar så vräkte regnet ner under hela andra halvlek. BoIS flyttade dock fram positionerna och i 68:e matchminuten snappade Filip Olsson till sig bollen och på egen hand drev han in i straffområdet och avslutade effektivt med ett lågt skott till 1-1.

BoIS fortsatte med att skapa en uppsjö av chanser men Assyriska Turabdin visade åter prov på effektivitet när man med blott nio minuter kvar av matchen gjorde 2-1. Ett resultat som stod sig matchen ut.

Därmed står det klart att BoIS får rikta in sig på en kvalfylld höst men först en avslutande seriematch mot Motala nästa lördag.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser