Annons

Återremiss för Vägval 2020

Arkivbild

På måndagens kommunfullmäktigemöte stod Vägval 2020 med som en punkt. Efter cirka en timmes debatt återremitterades ärendet. Det betyder att Vägval 2020 åter ska tas upp i kommunstyrelsen för att beslutsunderlaget ska förtydligas och därefter tas det upp igen för beslut i kommunfullmäktige den 30 november.

Annons
 

När punkten togs upp i kommunfullmäktige inledde kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg (L) med att gå genom det politiska inriktningsdokumentet som Treklövern valt att kalla Vägval 2020. Som förste man efter Torkild Strandberg gick Stefan Olsson (SD) upp i talarstolen och yrkade på en återremiss. Han ville ha förtydligande på en hel del punkter, bland annat gällande äldreomsorgen och arbetet med att lyfta Karlslunds- och idrottsplatsområdet. Och efter en knapp timmes diskussion klubbades den Sverigedemokratiska återremissen genom med stöd av Socialdemokraterna och Vänsterpartiet.

Därmed kommer Vägval 2020 att åter tas upp i kommunstyrelsen. Därefter väntar en ny debatt i kommunfullmäktige innan beslut om Vägval 2020 kan tas.

Läs mer: Treklövern presenterar Landskronas Vägval 2.0

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser