Annons

Skivrelease senareläggs

Thomas H Johnsson och Carl-Martin Vikingsson smider nya planer för släppet av sin box med vinylskiva och bilder sedan kulturnatten ställts in.

Tanken var att musikern Carl-Martin “Sture Allén den yngre” Vikingsson och fotograf Thomas H Johnsson skulle ha släppfest på Galleri Direkt under kulturnatten. Igår tog staden som bekant beslut om att ställa in Kulturnatten den 29 oktober. Något som gör att arrangemanget med de välkända Landskronasönerna skjuts på framtiden.

Annons
 

– Jag kan sympatisera med beslutet att ställa in Kulturnatten. Givetvis är det tråkigt, men i dessa tider när coronaspridningen återigen ökar, är det inte rimligt att en kommun uppmuntrar till folksamlingar. Nu ska vi bara hitta ett alternativt datum för releasefesten i mindre skala. Och till er som gjort förhandsbeställningar vill jag förtydliga, ni kan vara lugna, vi håller såklart Boxen åt er, säger Thomas H Johnsson.

Boxen han talar om är den limiterade utgåvan med 261 exemplar av Carl-Martins LP-skivan Det bortglömda Sverige. I boxen finns även sex stämplade och signerade konsttryck av Thomas H Johnsson samt textblad och en ekologisk tygkasse med tryck.

– Det känns helt rätt att ställa in. Vi måste vara rädda om varandra. Nu hoppas vi istället att det blir tredje gången gillt, säger Carl-Martin Vikingsson.

Håll koll här på Landskrona Direkt för mer information om Box-releasen.

Läs mer: Kulturnatten ställs in

En kommentar till "Skivrelease senareläggs"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Radarpar släpper ny låt

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser